✔ Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Σχολείου μας από το 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου




Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 2ου Ε.Κ, υπήρξε εορταστικό κλίμα και χειροκροτήματα από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τους τιμώμενους επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια και τα Α.Τ.Ε.Ι της χώρας.
Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου και συγκεκριμένα οι Τομείς Υγείας-Πρόνοιας, Γεωπονίας, Δομικών Έργων, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πληροφορικής βράβευσαν με Έπαινο μαθητές των ΕΠΑ.Λ που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 2ου Ε.Κ, υπήρξε εορταστικό κλίμα και χειροκροτήματα από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τους τιμώμενους επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια και τα Α.Τ.Ε.Ι της χώρας. Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση ήταν οι εγκάρδιες ευχές που απεύθυναν οι νυν μαθητές στους επιτυχόντες συμμαθητές τους.

Το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης ενισχύθηκε με τις μουσικές νότες και το τραγούδι των μαθητών-καθηγητών του 2ου Ε.Κ καθώς και με τις ευχές του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου κ. Βλαχάκη, του Σχολικού Συμβούλου κ. Πανσεληνά, του Διευθυντή και των Υπευθύνων Τομέων - Εργαστηρίων καθώς και του συλλόγου διδασκόντων του 2ου Ε.Κ Ηρακλείου. Θερμές ήταν και οι ευχές των Διευθυντών του 2ου, 4ου και 5ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Για την νέα φοιτητική ζωή και τις απαιτήσεις της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μίλησε στους επιτυχόντες ο κ. Νικολακάκης Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης.